Hívjon a +36 (30) 197-5958-as számon (Viberen is hívható), vagy írjon nekünk üzenetet most!

Roncsautók, sérült járművek készpénzes felvásárlása

Totálkárt szenvedett, vagy javíthatatlan műszaki hibás személy- és kishaszon gépjárművének értékesítését és az ezzel járó ügyintézés terhét átvállaljuk Öntől!

A totálkáros, törött roncsok értékesítése, forgalomból való kivonása rengeteg problémával járhat. Csak körülményes procedúra után lehet túladni a számunkra használhatatlanná vált eszközön.

Mi segítünk Önnek a roncsautó felvásárlásban! Hívjon minket mihamarabb a gyors ügyintézés érdekében!

Telefonszámunk: +36 (30) 197-5958!

Roncsautó felvásárlás, jármű felvásárlás

Roncsautóját felvásároljuk! Ehhez felvásárlási ajánlatunkat kérje bármikor tőlünk akár telefonon, e-mailnem, vagy kérje ingyenes helyszíni szemlénket.

Sérült járművek megvásárlásaMunkatársunk a helyszíni szemle során figyelembe veszi a törött, sérült, roncs gépjármű állapotát, és egy mindkét fél számára kedvező felvásárlási árat határozunk meg. A roncsautó felvásárlás nálunk mindig korrekt áron történik. A felvásárlás létrejöttét szigorúan dokumentáljuk adásvételi szerződés formájában. A vételárat az Ön igényeinek megfelelően készpénzben vagy átutalással egyenlítjük ki.

A sikeres megállapodást követően a roncsot, sérült járművet ingyenesen szállítjuk el Öntől, továbbá az ezt követő forgalomból kivonás ügyintézését is már mi bonyolítjuk.

Hívjon minket és akár tanácsadással, akár konkrét ügyintézéssel segítségére leszünk!

Munkatársunk akár személyesen is felkeresi Önt otthonában, vagy az Ön által megadott helyszínen.

Milyen gépjárművek, roncsok, problémák esetén fordulhat hozzánk? Mikor tudjuk Öntől a roncsot felvásárolni?

  • Roncsautók megvásárlásaha gépjárműve törött, sérült, jégverést szenvedett
  • ha gépjárműve műszaki vizsgája már lejárt, nem áll módjában, vagy nem látja értelmét annak megújítására és a jármű csak terhére van, foglalja a helyet
  • ha gépjárműve totálkárt szenvedett, viszont a biztosító társaság által kikalkulált kárösszeg nem fedezi a gépjármű piaci értékét
  • ha törött, sérült gépjárműve javítása költsége nem megfizethető nagyságrendű
  • ha gépjárműve motorhibás, nem üzemképes állapotú

Amennyiben autófelvásárlásban, forgalomból kivonásban gondolkodik, ne habozzon, ne késlekedjen, keressen fel minket!

Hívjon minket telefonon vagy írjon emailt, akár ajánlatot, tájékoztatást vagy konkrét szolgáltatás megrendelést szeretne igénybe venni!

Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően rugalmasan, gyorsan, megbízható és korrekt ügyintézés keretein belül megoldjuk Ön helyett a problémát. Ne pazarolja idejét, energiáját, szabadságai számát ennek ügyintézésére!

Készpénzes autófelvásárlásÖnnek semmi mást nem kell tennie, mint egy meghatalmazást kell adni részünkre, mellyel teljeskörűen eljárhatunk az illetékes hatóságoknál (okmányirodánál). Mi pedig mihelyt lebonyolítottuk az eljárást, átadjuk Önnek a forgalomból kivonást igazoló dokumentumokat. Ha autófelvásárlás keretén belül régi, roncs, műszaki hibás, működésképtelen gépjárművétől végérvényesen meg szeretne szabadulni, mi házhoz megyünk és szállítási költség felszámítása nélkül szállítjuk el személy- vagy kishaszongépjárművét.

A forgalomból való kivonás ideiglenes és végleges változata is megoldást jelenthet Önnek attól függően, hogy milyen műszaki állapotban lévő gépjárművel rendelkezik, illetve jövőt tekintve milyen célja van azzal.

Ránk számíthat! Forduljon munkatársainkhoz bizalommal a +36 (30) 197-5958 -as telefonszámon vagy írjon emailt elérhetőségeit megadva, és mi hamarosan kapcsolatban lépünk Önnel!

A roncs nem mindenki számára roncs, haszontalan dolog! Roncsautó felvásárlás korrekt áron, megbízható ügyintézés keretein belül!

Roncsautó felvásárlás Budapesten

Hívjon a +36 (30) 197-5958-as számon (Viberen is hívható), vagy írjon nekünk üzenetet most!

Használtautó felvásárlás

Használt autó felvásárlás


Azonnali autófelvásárlás, korrekt és gyors ügyintézés. Autók felvásárlása, járművek elszállítása, szakmai tanácsadás...


Tovább

Forgalomból kivonás

Forgalomból való kivonás


Vállaljuk gépjárművek forgalomból való kivonásának gyors és korrekt ügyintézését...


Tovább

Roncsautó felvásárlás

Roncsautók felvásárlása


Roncsautók, járműk készpénzes felvásárlása! Totálkárt szenvedett, vagy javíthatatlan műszaki hibás...


Tovább